Τέλος εποχής Τσακίρη στην ΠΑΕ Πανιώνιος
Στα χέρια του Ερασιτέχνη Πανιωνίου πέρασε από το βράδυ της Τρίτης 4 Ιανουαρίου το 67% των μετοχών της ΠΑΕ που άνηκαν στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, αρχίζοντας με τον τρόπο αυτό μια νέα εποχή για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
Στα χέρια του Ερασιτέχνη Πανιωνίου πέρασε από το βράδυ της Τρίτης 4 Ιανουαρίου το 67% των μετοχών της ΠΑΕ που άνηκαν στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, αρχίζοντας με τον τρόπο αυτό μια νέα εποχή για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
Η διαδικασία μεταβίβασης του 67% των μετοχών της ΠΑΕ από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη προς τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο ολοκληρώθηκε και ο Ερασιτέχνης «ευχαριστεί τον κ. Τσακίρη για όλα όσα προσέφερε στο σύλλογο και εύχεται να είναι κοντά μας και στη συνέχεια».
Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, σε ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς, ο Πρόεδρος του Πανιώνιου ΓΣΣ και της ΠΑΕ κ. Γεράσιμος Βεντούρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί αναλυτικά για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.
www.sport.gr
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
- Μην το κρατάς μέσα σου: Το βρίσιμο μπορεί να σου «φτιάξει» τη συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα;
- Γιατί το στυλ δεν είναι πανάκεια – Και η Μπριζίτ Μπαρντό είναι το ιδανικό παράδειγμα
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Πρωτοχρονιά στα μπλόκα για τους αγρότες, με ανοιχτούς δρόμους – «Ποντάρει» στο ρήγμα η κυβέρνηση
- Μπανγκλαντές: Πέθανε η Χαλέντα Ζία πρώτη γυναίκα που έγινε πρωθυπουργός της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442