Στη Βοστόνη οι Σέλτικς απέδειξαν πως μπορούν και χωρίς τον Ρόντο... Επικράτησαν με 99-88 των Πέισερς πανηγυρίζοντας τη 13η νίκη τους στη σειρά. Τη δουλειά του βασικού πλέι μέικερ μοιράστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες των Σέλτικς, με τον Πιρς να δίνει 12 ασίστ και τον Άλεν να ακολουθεί με έξι.
Στη Βοστόνη οι Σέλτικς απέδειξαν πως μπορούν και χωρίς τον Ρόντο… Επικράτησαν με 99-88 των Πέισερς πανηγυρίζοντας τη 13η νίκη τους στη σειρά. Τη δουλειά του βασικού πλέι μέικερ μοιράστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες των Σέλτικς, με τον Πιρς να δίνει 12 ασίστ και τον Άλεν να ακολουθεί με έξι.
Ο Πιρς με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ τελείωσε το ματς με τρίπλ-ντάμπλ, συμπληρώνοντας τα έξι στη σεζόν και τα επτά συνολικά στην καριέρα του. Ο Νέιτ Ρόμπινσον που αντικατέστησε τον Ρόντο, πέτυχε 18 πόντους, ο Άλεν 17 και ο Σακίλ O’Nιλ που δεν είχε παίξει στα τελευταία τέσσερα ματς, πέτυχε 11 πόντους. Από την Ιντιάνα ο Ρόι Χίμπερτ είχε 17 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας στο ΝΒΑ ξεχωρίζει η νίκη των Λέικερς επί των Ράπτορς. Οι «λιμνάνθρωποι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, αλλά τελικά βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στη νίκη με 120-110. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε τη σπουδαία εμφάνιση του 38χρονου, Γκραντ Χιλ, ο οποίος οδήγησε τους Σανς στο 113-110 επί των Θάντερ.
Συνοπτικά σε αγώνες για το ΝΒΑ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους