
Ενημερωτικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Διατροφής 2010
Αθήνα: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Δήμων Προαγωγής Υγείας, έχοντας ως βασικό όραμα τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και κατ' επέκταση την προαγωγή της υγείας των Ελλήνων, διοργανώνει κάθε δύο χρόνια την Εβδομάδα Διατροφής, με κύριο στόχο τη διάχυση και αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης όχι μόνο μεταξύ των επιστημόνων υγείας αλλά και του ευρύτερου κοινού.
Αθήνα: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Δήμων Προαγωγής Υγείας, έχοντας ως βασικό όραμα τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και κατ’ επέκταση την προαγωγή της υγείας των Ελλήνων, διοργανώνει κάθε δύο χρόνια την Εβδομάδα Διατροφής, με κύριο στόχο τη διάχυση και αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης όχι μόνο μεταξύ των επιστημόνων υγείας αλλά και του ευρύτερου κοινού.
Η Εβδομάδα Διατροφής 2010 επικεντρώνεται σε μία πολύ «ενδιαφέρουσα» περίοδο ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού, που δεν είναι άλλο από τις γυναίκες.
Συγκεκριμένα, φέτος ενημερωνόμαστε για τη διατροφή της γυναίκας πριν, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά, καθώς και για τη διατροφή που θα πρέπει οι μητέρες να παρέχουν στα νήπια.
Για την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση του κοινού, προγραμματίστηκαν διαλέξεις από επιστήμονες Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων σε επιλεγμένους δήμους της Ελλάδας.
Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν:
– στο Δήμο Πολίχνης Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στις 18:00 μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μετεώρων με ομιλήτριες την Ειρήνη Κοντοπίδου, Κλινικό Διαιτολόγο, Μ.Sc. και την Μαργαρίτα Νικολαΐδου, Συμβουλευτική Ψυχολόγο, Μ.Sc.
– στο Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στις 18:00μμ, στο Δημοτικό Σταθμό Επταπυργίου με ομιλήτριες την Κωνσταντίνα Καρασούλη, Κλινικό Διαιτολόγο, Μ.Sc. και την Ειρήνη Κοντοπίδου, Κλινικό Διαιτολόγο, Μ.Sc.
Η είσοδος στις εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι ελεύθερη.
health.in.gr
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου»: Το νέο έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
- Η Επιστήμη το 2026 – Τι προβλέπει το περιοδικό Nature για τη χρονιά που έρχεται
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ» που ξανάνοιξε τον φάκελο της υπόθεσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442