Το βιβλιοπωλείο Agora (Σ.Βενιζέλου 55, Περιστέρι) και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πασχαλίας Ταρυλού, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010, στις 20:00 το βράδυ. Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσει η ομότεχνή της Λένα Μαντά, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη.
Το βιβλιοπωλείο Agora (Σ.Βενιζέλου 55, Περιστέρι) και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πασχαλίας Ταρυλού, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010, στις 20:00 το βράδυ.
Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσει η ομότεχνή της Λένα Μαντά, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.