«Θα προσπαθήσουμε για την έκπληξη» δήλωσε ο Ρενέσες
Η αποστολή της Μάλαγας έφτασε την Τρίτη στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και ο προπονητής της ομάδας Αΐτο Ρενέσες μαζί με τον Αυγκούστο Λίμα, μίλησαν για το την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες και τις δυσκολίες του αγώνα αυτού.
Η αποστολή της Μάλαγας έφτασε την Τρίτη στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και ο προπονητής της ομάδας Αΐτο Ρενέσες μαζί με τον Αυγκούστο Λίμα, μίλησαν για το την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες και τις δυσκολίες του αγώνα αυτού.
Ο Αΐτο Ρενέσες μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Ολυμπιακό αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για την νίκη: «Πάντα όταν παίζεις στην έδρα του Ολυμπιακού είναι δύσκολο, κι αυτή τη φορά είναι και φιναλίστ της Ευρωλίγκας.
»Θέλουν και φέτος να φτάσουν στην κορυφή, με ένα ρόστερ γεμάτο δυνατά ονόματα. Εμείς κατεβαίνουμε στον αγώνα με αρκετές δυσκολίες, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη σε μια από τις σκληρότερες έδρες της Ευρώπης».
Από την πλευρά των παικτών, τον λόγο πήρε ο Αουγκούστο Λίμα που δήλωσε πως σέβεται τους πειραιώτες που διαθέτουν ένα γεμάτο ρόστερ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς διαθέτουν ένα απίστευτο ρόστερ και μπροστά στο κοινό τους γίνονται ακόμη πιο δυνατοί.
»Ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις, με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να δώσουν τη λύση όταν χρειαστεί. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έχουμε ελπίδες. Τους σεβόμαστε, αλλά θα παλέψουμε με στόχο τη νίκη».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.