Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Ανόρθωση, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 3-1 επί της ΑΕΛ στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «κυρία» ήταν ο Γιάννης Οκκάς, που πέτυχε δύο από τα τρία τέρματα. Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΠΟΠ/Κινύρας, που επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Λεμεσού. Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο Ερμής, 1-0 την ΕΝΠ, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕ Πάφος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.
Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Ανόρθωση, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 3-1 επί της ΑΕΛ στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «κυρία» ήταν ο Γιάννης Οκκάς, που πέτυχε δύο από τα τρία τέρματα.
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΠΟΠ/Κινύρας, που επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Λεμεσού. Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο Ερμής, 1-0 την ΕΝΠ, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕ Πάφος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.
ΑΕΛ – Ανόρθωση 1-3
Καλύτερη απόδοση είχαν στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, που είχαν περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Η Ανόρθωση, όμως, ήταν αυτή που πανηγύρισε πρώτη το γκολ, όταν στο 40ο λεπτό ο Οκκάς έκλεψε την μπάλα από τον Ουόν και την έστειλε στα δίχτυα, σημειώνοντας το 1-0.
Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Γκιγιέρμο Ογιος στο 59′ με δυνατό σουτ. Η ΑΕΛ μείωσε προσωρινά, όταν στο 64ο λεπτό ο Φρέντι εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια της Ανόρθωσης και έκανε το «1-2», ενώ στο 90′ ο Τζούνιορ σημάδεψε το δοκάρι και έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-2.
Στον αντίποδα, ο Λίζιο με ένα δυνατό σουτ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, αποτέλεσμα που ήταν και τελικό.
Τα υπόλοιπα ματς
Αν και προηγήθηκε, ο Απόλλων γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΑΠΟΠ/Κινύρας στην Πέγεια, φτάνοντας τις τρεις σε πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα της Λεμεσού άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό, όταν ο Κιντέρος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Νούνιεζ.
Και ενώ το 1-0 έδειχνε να είναι το τελικό σκορ, ο Μαντού με δύο προσωπικά τέρματα, στο 85′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 89′ με πλασέ, έγραψε το τελικό 2-1 και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στον ΑΠΟΠ/Κινύρας.
Το γκολ του Βέντερ στο 61ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Ερμή Αραδίππου επί της ΕΝΠ και να τον φέρει στην 6η θέση με 7 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι ο Ερμής θα μπορούσε να είχε ανοίξει πιο νωρίς το σκορ, αλλά το πλασέ του Ζοεάνο στο 20′ κατέληξε στο δοκάρι. Στην τελευταία θέση παραμένει ο Ολυμπιακός, μετά και το 2-2 με την ΑΕΠ στο «ΓΣΠ».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας