«Πράσινος» ο Καστάρντ, δυσκόλεψε η απόκτηση του Γιορντάνοφ
Μπορεί η μία άσχημη είδηση να έρχεται μετά την άλλη στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με τελευταίο... κρούσμα την επιστολή του Στέλιου Καζάζη προς Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο, ωστόσο η είδηση ότι ο Λουντοβίκ Καστάρντ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην ομάδα, έφερε «χαμόγελα» στο «πράσινο στρατόπεδο».
Μπορεί η μία άσχημη είδηση να έρχεται μετά την άλλη στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με τελευταίο… κρούσμα την επιστολή του Στέλιου Καζάζη προς Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο, ωστόσο η είδηση ότι ο Λουντοβίκ Καστάρντ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην ομάδα, έφερε «χαμόγελα» στο «πράσινο στρατόπεδο».
Φαίνεται τελικά πως ο Ερασιτέχνης βρήκε τα χρήματα που χρειάζονταν σαν προκαταβολή, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γάλλου ακραίου και τα έστειλε το μεσημέρι της Τετάρτης στον εκπρόσωπο του παίκτη, βάζοντας αίσιο τέλος στο «θρίλερ» των προκαταβολών.
Έτσι πλέον, ο Γάλλος διεθνής θα ντυθεί και επίσημα στα πράσινα, αφού την Παρασκευή θα φτάσει στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα και τη δυνατότητα να συμμετάσχει στα φιλικά που θα δώσει το «Τριφύλλι» στην Κύπρο.
Δυσκολεύει του Γιορντάνοφ
Μπορεί ο ένας ξένος να… έκλεισε τελικά στον Παναθηναϊκό, ο έτερος όμως, απομακρύνεται. Η υπόθεση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ φαίνεται πως δεν θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, καθώς οι απαιτήσεις τη Λέφσκι δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τους «πράσινους».
Και αυτό γιατί μπορεί ο Βούλγαρος διαγώνιος να έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έστειλε ο Παναθηναϊκός, δηλώνοντας την επιθυμία του να παραμείνει στη χώρα μας, ωστόσο η ομάδα που έχει τα δικαιώματά του είναι… πιο απαιτητική.
Η Λέφσκι ζητά από τους «πράσινους» σε περίπτωση που στους δύο πρώτους μήνες του Γιορντάνοφ στην ομάδα ο παίκτης δεν πληρωθεί, να του καταβληθεί όλο το συμβόλαιο, πράγμα που είναι… απίθανο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται στην παρούσα χρονική στιγμή ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.
Έτσι η περίπτωση του Μπόμπι φαίνεται να ναυαγεί και έτσι οι «πράσινοι» θα πρέπει να κινηθούν άμεσα σε αναζήτηση νέου διαγώνιου, με χαμηλότερες απαιτήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-122x85.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442