Συνάντηση Πιλάβιου με τους αρχηγούς της εθνικής για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση
Συνάντηση θα έχουν την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο τιμ μάνατζερ Τάκης Φύσσας, ο Φερνάντο Σάντος και οι τρεις αρχηγοί της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης και Γιούρκας Σεϊταρίδης, για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της γαλανόλευκης.
Συνάντηση θα έχουν την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο τιμ μάνατζερ Τάκης Φύσσας, ο Φερνάντο Σάντος και οι τρεις αρχηγοί της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης και Γιούρκας Σεϊταρίδης, για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της γαλανόλευκης.
Κάποιοι από τους διεθνείς που έχουν αποχωρήσει έχουν φωτογραφίσει τον Κατσουράνη ως υπεύθυνο για την ανακατωσούρα που υπάρχει στα αποδυτήρια, καθώς υποστηρίζουν ότι συμπεριφέρεται άσχημα στους παίκτες.
Πάντως ο διεθνής μέσος αρνιόταν αυτές τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα. Μετά τη προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτης, κι ύστερα από προτροπή των Πατέρα και Αντωνίου συζήτησαν οι Κατσουράνης, Τζόρβας και Σεϊταρίδης, καθώς είχαν διαρρεύσει οι φήμες ότι οι δύο τελευταίοι είναι οι επόμενοι που θέλουν να αποχωρήσουν.
Οι τρεις παίκτες τα είπαν σε καλό κλίμα, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και τελικά θεωρείται δεδομένο ότι οι Τζόρβας και Σεϊταρίδης θα παραμείνουν στην Εθνική.
Πάντως ο Σοφοκλής Πιλάβιος τα είχε με τον Γκέκα, με αφορμή και με την ανακοίνωση που εξέδωσε στο blog του στο in.gr, υπογραμμίζοντας ότι η Εθνική είναι πάνω από όλα κι από όλους. Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα για να δοθεί τέλος σε αυτό το σίριαλ, που έχει ταράξει την ηρεμία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας