Προς τις 1.570 μονάδες ενισχύεται το Χρηματιστήριο
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τον γενικό δείκτη να ενισχύεται πάνω από τα επίπεδα των 1.560 μονάδων, ενώ στην αγορά εντείνονται οι προσδοκίες για deals μετά την εξαγορά της ΜΕΒΓΑΛ από τη Vivartia.
Σε θετικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο την Τετάρτη,ενώ στην αγορά εντείνονται οι προσδοκίες για deals μετά την εξαγορά της ΜΕΒΓΑΛ από τη Vivartia.
Στις 15:40 ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 0,97% στις 1.570,56 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 70 εκατ. ευρώ. Το εύρος διακύμανσης της αγοράς είναι οι 1.542 – 1.572 μονάδες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε κέρδη 1,22%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ήταν υψηλότερα κατά 0,08% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε άνοδο 0,09%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε κέρδη 1,73%.
Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές επεκτείνονται τα κέρδη, ενώ ανοδικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE-100 ενισχυόταν κατά 1,43% στις 5.300,07 μονάδες, στο Παρίσι, ο CAC-40 σημείωνε άνοδο 1,90% στις 3.557,27 μονάδες και στη Φρανκφούρτη, ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 1,17% στις 5.994,30 μονάδες.
Στις ασιατικές αγορές, με άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο του Τόκιο, με τον δείκτη Nikkei 225 να κλείνει στις 8.927,02 μονάδες με κέρδη 1,17%.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.