Ολοένα και καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας του Μικχέιλ Τόρανς. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και βρίσκονταν σε κώμα, όμως κατάφερε να συνέλθει και να κάνει τους γιατρούς να… παραμιλάνε! Ο παίκτης έχει αρχίσει να περπατάει, ενώ ο μάνατζερ του δήλωσε πως «Είναι σαν να έγινε ένα μεγάλο θαύμα! Αναγνωρίζει τους άλλους, γελάει, δείχνει διάθεση. Όλα αυτά είναι πολύ θετικά σημάδια. Όλα γίνονται όπως πριν και είμαστε πολύ χαρούμενοι», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του μεγαλώνοντας πέντε παιδιά, τονίζοντας όμως ότι λόγω της φροντίδας της δεν κατάλαβαν ότι ήταν φτωχοί.
Ο Ντόντα Χολ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους στη Μπολόνια, τονίζοντας ότι «κλειδί» για τη νίκη θα είναι να περιορίσει τον Κάρσεν Έντουαρντς.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μην πάρουν κιλά στις γιορτές και ο Έρλινγκ Χάαλαντ ζυγίστηκε αμέσως μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ανεβάζοντας τα... αποτελέσματα.