Σπουδαία επιτυχία για τα ελληνικά πανιά, καθώς ο Γιάννης Μιτάκης πήρε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα FINN, που ολοκληρώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο.
Μετά από εννιά ιστιοδρομίες ο ιστιοπλόος του ΙΟΠ συγκέντρωσε 25 β.π., μόλις τρεις περισσότερους από τον πρώτο Αμερικάνο Λ. Λώρενς. Την τρίτη θέση πήρε ο Αυστραλός Ο. Τουέντελ με 26,5 βαθμούς.
Ο Μιτάκης θα παραμείνει στις ΗΠΑ, γιατί από 27/8 ως 4/9 θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα FINN ανδρών, στο οποίο θα τρέξουν και οι Π. Κοτσοβός, Π. Δαβουρλής, Α. Τσότρας και Σ. Αναστασίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας