Το Green Theater, το νέο ολοκαίνουργιο, σύγχρονο και λειτουργικό αίθριο θέατρο 1.500 θέσεων, που βρίσκεται στις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας, συνεχίζει τις μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Ιουνίου στο πλαίσιο του Green Theater Festival. Αναλυτικά οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής: 25 Αυγούστου Λοκαντιέρα του Κάρλο Γκολντόνι. Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης. Πρωταγωνιστούν: Ρένια […]
Το Green Theater, το νέο ολοκαίνουργιο, σύγχρονο και λειτουργικό αίθριο θέατρο 1.500 θέσεων, που βρίσκεται στις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας, συνεχίζει τις μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Ιουνίου στο πλαίσιο του Green Theater Festival.
Αναλυτικά οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:
25 Αυγούστου Λοκαντιέρα του Κάρλο Γκολντόνι. Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης. Πρωταγωνιστούν: Ρένια Λουιζίδου, Κώστας Κόκλας.
27 Αυγούστου Σκιών Καμώματα. Ο γάμος του Μπάρμπα Γιώργου, του Ευγένιου Σπαθάρη. Πρωταγωνιστούν: Τάκης Βαμβακίδης, Γ. Μποσταντζόγλου.
28 Αυγούστου Ο Μπακαλόγατος ή της Κακομοίρας. Σκηνοθεσία Πέτρος Φιλιππίδης
3 Σεπτεμβρίου Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο και την ορχήστρα του.
5 Σεπτεμβρίου Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή. Σκηνοθεσία Σπύρος Ευαγγελάτος. Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
7 – 8 Σεπτεμβρίου Rock Festival Νεανικά συγκροτήματα της περιοχής σε ελληνικό και ξένο ροκ
9- 11 Σεπτεμβρίου «Στους Δρόμους του Διονύσου». Μια ιδέα του συνθέτη Νίκου Παπακώστα, που συνενώνει τα μουσικά μεσογειακά ρεύματα, τους διονυσιακούς ρυθμούς και τη σημερινή εξέλιξη τους, το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας