Ο Φινλανδός φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει μακροχρόνια την καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, λέγοντας ότι "...οι καιροί έχουν αλλάξει" και απορρίπτοντας την πρόταση της Renault F1.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Kimi Raikkonen θα συνεχίσει μακροχρόνια την καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, καθώς –στο πλαίσιο του Ράλι Γερμανίας- ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να μην επιστρέψει ποτέ στη Formula 1.
Η Renault F1 είναι η μοναδική από τις ανταγωνιστικές ομάδες της F1 και έχει εκφράσει την επιθυμία της να τοποθετήσει τον Kimi Raikkonen δίπλα στον Robert Kubica το 2011, όμως ο Φινλανδός δείχνει να έχει μακροχρόνιες βλέψεις και φιλοδοξίες για νέα καριέρα στα ράλι.
Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα L’ Equipe, τόνισε: «Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά πιθανότατα δεν θα γυρίσω ποτέ στη Formula 1. Είναι κάτι που έκανα για πολλά χρόνια και είχα ορισμένες σπουδαίες στιγμές. Κέρδισα ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, που το ήθελα πάντα, όμως οι καιροί έχουν αλλάξει».
Ο 31χρονος πρώην οδηγός των Sauber, McLaren και Ferrari, κατέληξε: «Τώρα βρίσκομαι στα ράλι και υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα στη ζωή, εκτός από τη Formula 1. Θα ήθελα ίσως κάποια στιγμή να δοκίμαζα και τις 24 Ώρες του LeMans, αν έβρισκα τη σωστή ομάδα.
Αν θέλεις να κερδίσεις υπάρχει μόνο η Peugeot και η Audi – ελπίζω κάποια μέρα να αποκτήσω την ευκαιρία». Η Peugeot, νικήτρια στις 24 Ώρες του LeMans το 2009, ανήκει στην ίδια εταιρεία με τη Citroen – με την οποία ο Kimi αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας