Αναγκαστική προσγείωση σε βραχώδη περιοχή στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ανάφης πραγματοποίησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ένα ελικόπτερο, τύπου ΑΒ-205, της Πολεμικής Αεροπορίας. Το τριμελές πλήρωμα του ελικοπτέρου είναι καλά στην υγεία του. Το ελικόπτερο δεν υπέστη ζημιές.
Το ΑΒ-205 είχε απογειωθεί στις 9:07 το πρωί από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης προκειμένου να πραγματοποιήσει πτήση συντήρησης. Πετώντας 2-3 μίλια από την Ανάφη παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα με αποτέλεσμα το τριμελές πλήρωμα να πραγματοποιήσει την ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στην Ανάφη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.