Αναβλήθηκε η ακρόαση της Γερουσίας για την υπόθεση «Λόκερμπι»
Ματαιώθηκε η ακρόαση της Γερουσίας που εξετάζει τη σχέση της ΒΡ με τον βομβιστή του Λόκερμπι, καθώς βασικοί μάρτυρες αρνήθηκαν να προσέλθουν για κατάθεση. Την πετρελαϊκή εταιρεία αλλά και βρετανούς αξιωματούχους κατηγορεί ο αμερικανός Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, για παρακώλυση των προσπαθειών που γίνονται, προκειμένου να εξεταστούν οι λόγοι που η ΒΡ άσκησε την επιρροή της για να αφεθεί ελεύθερος ο βομβιστής.
Ματαιώθηκε η ακρόαση της Γερουσίας που εξετάζει τη σχέση της ΒΡ με τον βομβιστή του Λόκερμπι, καθώς βασικοί μάρτυρες αρνήθηκαν να προσέλθουν για κατάθεση.
Όπως δήλωσε ο αμερικανός Γερουσιαστής, Ρόμπερτ Μενέντεζ η ακρόαση θα προγραμματιστεί εκ νέου.
Έριξε μάλιστα τα βέλη του κατά της πετρελαϊκής εταιρείας ΒΡ και βρετανών αξιωματούχουν, κατηγορώντας τους ότι «παρακωλύουν τις προσπάθειες της αμερικανικής Γερουσίας να εξετάσει τους λόγους που η ΒΡ άσκησε την επιρροή της για να αφεθεί ελεύθερος ο βομβιστής του Λόκερμπι».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.