Χαμηλότερα έσοδα από το Μουντιάλ για τον ΟΠΑΠ λόγω της κρίσης
Χαμηλότερα έσοδα, σε σχέση με τις προβλέψεις που είχε κάνει τον Ιούνιο, εκτιμά η διοίκηση του ΟΠΑΠ ότι θα αποκομίσει από το «Πάμε Στοίχημα» στο Μουντιάλ, σύμφωνα με όσα είπαν πηγές της εταιρείας στο Reuters.
Χαμηλότερα έσοδα, σε σχέση με τις προβλέψεις που είχε κάνει τον Ιούνιο,
εκτιμά η διοίκηση του ΟΠΑΠ ότι θα αποκομίσει από το «Πάμε Στοίχημα» στο
Μουντιάλ, σύμφωνα με όσα είπαν πηγές της εταιρείας στο Reuters.
Ο ΟΠΑΠ είχε πει τον περασμένο μήνα ότι τα έσοδα από τον στοιχηματισμό στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κινηθούν στα επίπεδα των 400 εκατ. ευρώ, όσο περίπου το 2006.
«Προφανώς, 4 χρόνια πριν, ήταν πολύ μικρότερος ο ανταγωνισμός και η οικονομία ήταν σε καλύτερη κατάσταση», είπε μία από τις πηγές που επικαλείται το Reuters.
«Τώρα, σε καθεστώς ύφεσης και με πολύ ανταγωνισμό, περιμένουμε [έσοδα] 250 εκατ. ευρώ», προσέθεσε.
Άλλη πηγή της εταιρείας φέρεται να επιβεβαιώσε ότι τα έσοδα θα είναι αρκετά χαμηλότερα από τα 400 εκατ. ευρώ.
Για το σύνολο του 2010 η διοίκηση του ΟΠΑΠ εκτιμά ότι οι πωλήσεις δεν θα μειωθούν σε σχέση με το 2009, χάρη κυρίως στα έσοδα από το Μουντιάλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442