Για δύο ακόμα χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι ο Μικαέλ Εσιέν την Παρασκευή (04/06) και πλέον θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου ως το 2015. «Είμαι χαρούμενος γιατί ο σύλλογος μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να επιστρέψω για να απολαύσω το ποδόσφαιρο στον σύλλογο και να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά συμβόλαια της καριέρας μου» δήλωσε ο 27χρονος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και γι’ αυτό δεν θα συμμετάσχει με την εθνική Γκάνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο 32χρονος επιθετικός τη Φράιμπουργκ Βιντσέντζο Γκρίφο γεννήθηκε στη Γερμανία, όμως καλοβλέπει το ενδεχόμενο να πάει στην Ιταλία. Μετά τη φανέλα της εθνικής της να φορέσει και συλλόγου