Από 17 έως 30 Μαΐου η 33η Γιορτή του Βιβλίου στο Ζάππειο
Η 33η Γιορτή Βιβλίου επανέρχεται εκεί από όπου ξεκίνησε πριν από τρεις δεκαετίες, στο Ζάππειο. Φέτος για πρώτη φορά, η γιορτή βιβλίου πραγματοποιείται με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων.
Η 33η Γιορτή Βιβλίου επανέρχεται εκεί από όπου ξεκίνησε πριν από τρεις δεκαετίες, στο Ζάππειο, συνδυάζοντας την ενημέρωση και τον περίπατο μέσα στον όμορφο χώρο του Ζαππείου. Φέτος για πρώτη φορά, η γιορτή βιβλίου πραγματοποιείται με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων.
«Κάθε βιβλίο αποτελεί έναν κρίκο στην αλυσίδα της νόησης και της εξέλιξης και μέσα στα βιβλία είναι αποθηκευμένη όλη η γνώση του ανθρώπινου γένους» είπε ο πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων Αγγελος Μοσχονάς. Τόνισε ότι με αυτές τις σκέψεις ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν το βιβλίο, συνεργάζεται για ακόμα μια φορά στη γιορτή βιβλίου, που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών.
Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα προβάλλουν την έκθεση θα χαρίζουν βιβλία στους ακροατές τους σε όλη τη διάρκεια της γιορτής.
Η φετινή γιορτή βιβλίου φέτος θα πραγματοποιηθεί από 17 έως και 30 Μαΐου και τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 19 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442