Τέλος η σεζόν για Αραούχο λόγω επέμβασης και καρτών
Χωρίς τον Κάρλος Αραούχο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των play off. Ο Aργεντινός δεξιοπόδαρος αμυντικός, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον καρπό του αριστερού χεριού την Παρασκευή, ενώ έχει συμπληρώσει και κάρτες. Παράλληλα, ο Γιουσούφ Χέρσι αναχωρεί άμεσα για την Ολλανδία, ενώ είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει.
Χωρίς τον Κάρλος Αραούχο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των play off. Ο Aργεντινός δεξιοπόδαρος αμυντικός, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον καρπό του αριστερού χεριού την Παρασκευή, ενώ έχει συμπληρώσει και κάρτες. Παράλληλα, ο Γιουσούφ Χέρσι αναχωρεί άμεσα για την Ολλανδία, ενώ είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει.
Στην προπόνηση της Πέμπτης, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αρη έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Κάρλος Αραούχο, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα χάσει τα δύο τελευταία ματς των play off, κάτι που οδήγησε το ιατρικό τιμ στην απόφαση να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση στον καρπό του δεξιού χεριού του, καθώς έχει υποστεί κάταγμα στεφοειδούς που τον ταλαιπωρεί μεγάλο διάστημα.
Την ίδια ώρα, ο Γιουσούφ Χέρσι ταλαιπωρείται από ισχυαλγία και δεδομένου ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στα τελευταία παιχνίδια, θα αναχωρήσει άμεσα για την Ολλανδία.
Το συμβόλαιο του Αιθίοπα μέσου ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα, ωστόσο είναι αμφίβολο αν ενεργοποιηθεί η οψιόν που έχει η ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν. Τέλος, στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσε το παρών και ο Μιχάλης Παυλής, που έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στην πισίνα.
Η σεζόν για τον νεαρό επιθετικό έχει τελειώσει, αλλά ο ίδιος έχει ξεκινήσει ήδη την αποθεραπεία του, με στόχο να επιστρέψει σύντομα και πανέτοιμος, ώστε να μην λείψει ούτε μέρα από την προετοιμασία της ομάδας.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα, έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής (17.30) και στο τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την Τούμπα.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις