Ποινές της Σούπερ Λιγκ στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στην ΠΑΕ Αρης
Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ επέβαλε ποινές στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στην ΠΑΕ Αρης. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 2.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του διερμηνέα τους, ενώ με το ίδιο ποσό τιμωρήθηκε και ο διερμηνέας. Η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει 11.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της.
Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ επέβαλε τις παρακάτω ποινές:
Στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του φροντιστή της Ν. Κορομηλά, συνολική χρηματική ποινή 11.000 ευρώ.
Στον Ν. Κορομηλά (φροντιστής), ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες και χρηματική ποινή των 3.000 ευρώ.
Στην ΠΑΕ Αρης, για τη συμπεριφορά του διερμηνέα της Α. Σαριόγλου χρηματική ποινή 2.000 ευρώ. Στον Α. Σαριόγλου (διερμηνέας) χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.
*Η εκδίκαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις