Αναποφάσιστος ο Μετίν για Λάρισα, αμυντικό της Λανς θέλει ο Παπακώστας
Αναποφάσιστος για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του εμφανίστηκε ο Τουμέρ Μετίν. Ο Tούρκος μεσοεπιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει με την ΑΕΛ και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους βυσσινί, σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι TV2 της πατρίδας του ανέφερε ότι ακόμα δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως, έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη. Τον αφρικανό αμυντικό με γαλλικό διαβατήριο Ερίκ Σελ της Λανς θέλει ο Παπακώστας.
Αναποφάσιστος για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του εμφανίστηκε ο Τουμέρ Μετίν. Ο Tούρκος μεσοεπιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει με την ΑΕΛ και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους βυσσινί, σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι TV2 της πατρίδας του ανέφερε ότι ακόμα δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως, έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη.
«Θα παίξω μερικά ακόμα χρόνια ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό μου με τη Λάρισα λήγει σε λίγες μέρες. Η ομάδα θα παίξει σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και θέλουν να με δουν να αγωνίζομαι σε αυτό. Θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο και ίσως βρούμε κάποια λύση που θα συμφέρει τις δύο πλευρές. Το πρωτάθλημα της Ελλάδας είναι πιο εύκολο από της Τουρκίας», τόνισε αρχικά ο Τουμέρ.
Κατόπιν πρόσθεσε: «Είμαι υπερήφανος για τις εμφανίσεις που έκανα τη φετινή σεζόν, σε αυτή την ηλικία. Φέτος παίξαμε 34 αγώνες και αγωνίστηκα σε 29 ματς. Αυτή είναι η καλύτερη σεζόν μου. Το 1990 είχα 23 εμφανίσεις από όσο μπορώ να θυμηθώ. Αυτό είναι καλό για εμένα. Από ό,τι φαίνεται μπορώ να παίξω 1-2 χρόνια ακόμα».
Βλέπει Σελ ο Παπακώστας
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Παπακώστας αναμένεται να παρακολουθήσει απόψε (22:00) την αναμέτρηση της Λανς με την Οσέρ, προκειμένου να τσεκάρει τον Ερίκ Σελ. Ο 32χρονος αμυντικός της Λανς από το Μάλι, που διαθέτει γαλλικό διαβατήριο, φαντάζει για την ώρα μία άκρως ελκυστική περίπτωση για παρτενέρ του Στάθη Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας.
Ο 42χρονος τεχνικός φέρεται να έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής τον εν λόγω ποδοσφαιριστή μέσω DVD και γι’ αυτό θέλει να τον δει και από κοντά, ούτως ώστε να αποκτήσει πιο ξεκάθαρη εικόνα. Μπορεί το συμβόλαιο του Σελ να εκπνέει του χρόνου, όμως τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γαλλική ομάδα τον έχουν οδηγήσει στο να ψάχνεται για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Κάνοντας μία από τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές εμφανίσεις της σεζόν ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ στον δεύτερο τελικό και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1 νίκες.
Η ΑΕΛ πέταξε στα «σκουπίδια» τις αρκετές ευκαιρίες που είχε στο α' μέρος ( μεταξύ των οποίων και δυο δοκάρια), εν αντιθέσει με τον Πανσερραϊκό που σκόραρε με μία και... καλή (50′ Δοϊρανλής) παίρνοντας βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής