Φιλική νίκη του Πανιωνίου στο Αιγάλεω με υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές
Ο Πανιώνιος επικράτησε του Αιγάλεω με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Πέμπτη στην έδρα του «Σίτι». Για λογαριασμό των «κυανέρυθρων» αγωνίστηκαν και οι δύο υπό δοκιμή Νιγηριανοί παίκτες, οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις.
Ο Πανιώνιος επικράτησε του Αιγάλεω με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Πέμπτη στην έδρα του «Σίτι». Για λογαριασμό των «κυανέρυθρων» αγωνίστηκαν και οι δύο υπό δοκιμή Νιγηριανοί παίκτες, οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις.
Τα γκολ της ομάδας του Πανιωνίου, που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ακη Μάντζιου και ήταν ένα κράμα από ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και της Κ-21, σημείωσαν οι Ακότο, Κολοβός και Μάντζιος.
Στο πρώτο μέρος οι «κυανέρυθροι» παρατάχθηκαν με την εξής σύνθεση: Μπεθέρα, Κούρντι, Κοντοές, Καμπούρης, Μανιάτης Χρήστος, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Λουκίνας, Κοντοχρήστος, Κολοβός, Ακότο.
Στο δεύτερο αγωνίσθηκαν οι: Τζιμάνης, Γκέζος, Κυριακάκης, Κοροβέσης, Ντούνης, Μάντζιος Βασίλης, Δωματιώτης, Σπυρόπουλος, Γκαμπέτας, Σταυροθανασόπουλος, Μ’ Γκμπαμ.
Φιλικό με Λεβαδειακό
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου. Αντίπαλος θα είναι ο Λεβαδειακός και το παιχνίδι θα γίνει στη Νέα Σμύρνη (18:00)
Κάνοντας μία από τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές εμφανίσεις της σεζόν ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ στον δεύτερο τελικό και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1 νίκες.
Η ΑΕΛ πέταξε στα «σκουπίδια» τις αρκετές ευκαιρίες που είχε στο α' μέρος ( μεταξύ των οποίων και δυο δοκάρια), εν αντιθέσει με τον Πανσερραϊκό που σκόραρε με μία και... καλή (50′ Δοϊρανλής) παίρνοντας βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής