Αιχμές της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της μεταγραφολογίας του Νάτσο Σκόκο
Ακόμα μία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο λόγος βέβαια για τον Νάτσο Σκόκο και τις φημολογούμενες επαφές της διοίκησης με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Η «Ένωση» κάνει λόγω για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ομάδας ενόψει πλέι οφ, τονίζοντας πως κάποιοι φοβούνται την ομάδα.
Ακόμα μία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο λόγος βέβαια για τον Νάτσο Σκόκο και τις φημολογούμενες επαφές της διοίκησης με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την πώληση του ποδοσφαιριστή.
Η «Ένωση» κάνει λόγω για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ομάδας ενόψει πλέι οφ, τονίζοντας πως κάποιοι φοβούνται την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Για άλλη μια μέρα διαβάζουμε δημοσιεύματα οπαδικών εφημερίδων που αφορούν την ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή μας Νάτσο Σκόκο.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει για πολλοστή φορά ότι δεν έχει δεχθεί καμία απολύτως πρόταση, ούτε καν ενόχληση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον οποίο η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της και στον οποίο θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετά το τέλος των πλέι οφ.
Ο στόχος ορισμένων οπαδικών εφημερίδων είναι προφανής: να δημιουργήσουν κλίμα, να επηρεάσουν και να αποπροσανατολίσουν έναν από τους παίκτες της ομάδας μας και να δημιουργήσουν αναταραχή στην προετοιμασία μας ενόψει των πλέι οφ, αναφερόμενες σε δήθεν γεγονότα του παρελθόντος. Είναι προφανές ότι μερικοί ανησυχούν για τη δεύτερη θέση και ψάχνουν τρόπους να αποδυναμώσουν την ΑΕΚ.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.