Η μονάδα τουριστικής ιππασίας βρίσκεται σε υψόμετρο
περίπου 900μ. μέσα σε δάσος με έλατα ενώ οι διαδρομές που θα κάνετε διασχίζουν το δάσος και φθάνουν μέχρι τις κορυφές των Τζουμέρκων.
Η μονάδα τουριστικήςιππασίας βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 900μ. μέσα σε δάσος με έλατα ενώ οιδιαδρομές που θα κάνετε διασχίζουντοδάσοςκαι φθάνουν μέχρι τις κορυφές των Τζουμέρκων.
Για τα μικρά παιδιά υπάρχει ελεγχόμενος χώρο στρωμένος με άμμο όπου μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους μαθήματα. Η μονάδα απέχει 500μ. από το κέντρο του χωριού.Το Βουργαρέλι είναι κεφαλοχώρι στα ανατολικά Τζουμέρκα και διαθέτει ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ταβέρνες. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί το πράσινο,τις φυσικές πηγές σε όλο το χωριό, τις βουτιές στο ποτάμι (όπου υπάρχουν φυσικές παραλίες). Μπορεί να επισκεφθεί το παλιό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην άκρη του χωριού,τα παλιά τοξοτά γεφύρια κ.α.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.