Τελικό χαρακτήρισε το ματς με τη Λετονία πλέον ο Ρεχάγκελ
Ο αγώνας της 10ης Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ με τη Λετονία αποτελεί πλέον τελικό, όπως δήλωσε ο Ότο ρεχάγκελ μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Μολδαβία. Ο Φάνης Γκέκας από την άλλη μίλησε για ατυχία: «ήμασταν άτυχοι. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να ρίξουμε φταίξιμο σε κανέναν».
Δεν έφταιξε κάτι. Είχαμε κλείσει στην περιοχή τους Μολδαβούς, πιέζαμε αλλά ήμασταν άτυχοι. Σε μία ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ και μετά δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, είπε αρχικά ο Γκέκας και πρόσθεσε.
Στην ατυχία της Εθνικής μας ομάδας απέδωσε ο Φάνης Γκέκας το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Μολδαβία. Ο Ελληνας επιθετικός υποστήριξε πως θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει κι άλλα τέρματα αλλά «έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Θεωρεί ωστόσο, πως θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Λετονία στις 10 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
«Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο α ημίχρονο και 4 τουλάχιστον στο β μέρος, αλλά ήμασταν άτυχοι. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να ρίξουμε φταίξιμο σε κανέναν. Ούτως ή άλλως δεύτεροι θα ήμασταν, οπότε το ίδιο στόχο κυνηγάμε».
Οταν ρωτήθηκε αν μπορεί να δώσει μία εξήγηση, είπε: «Δεν υπάρχει γιατί, δεν μπορούμε να προκαθορίζουμε νίκες. Δεν παίξαμε χάλια, δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να κερδίσουμε την Λετονία. Οτι είναι να γίνει θα γίνει» ενώ για την συνέχεια δήλωσε:
«Είμαστε καλά, είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Λετονία. Οποτε χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια, τα παίρνουμε».
Ρεχάγκελ: Τελικός με Λετονία
Ο Ρεχάγκελ από την πλευρά του, τόνισε πως θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να αντεπεξέλθουμε στον «τελικό» με την Λετονία.
«Τελικός θα είναι το ματς με την Λετονία. Θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη» είπε ο Ρεχάγκελ λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα και συνέχισε προσπαθώντας να δώσει μία εξήγηση: «Ελέγχαμε το παιχνίδι, έπρεπε να έχουμε βάλει κάποιο γκολ. Μία ευκαιρία θα την δημιουργούσαν οι αντίπαλοι, το έκαναν και ισοφάρισαν.
Πολλές φορές πριν γίνει το παιχνίδι, θεωρούμε ότι κερδίσαμε, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Θα πρέπει πλέον να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να είμαστε καλοί και να πάρουμε αυτό που θέλουμε με την Λετονία. Και σήμερα θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Για 11η αγωνιστική η ΑΕΛ έμεινε μακριά από το τρίποντο και δεν εκμεταλλεύθηκε επαρκώς την ήττα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία