«Πράσινη» αγανάκτηση για το γηπεδικό, «μπαλάκι» οι ευθύνες
Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού για το θέμα του γηπέδου το οποίο εδώ και μήνες παραμένει στάσιμο, κάνοντας μάλιστα λόγο για την κωλυσιεργία του ΥΠΕΧΩΔΕ. Από την πλευρά του, το υπουργείο επιρρίπτει τις ευθύνες στον Δήμο Αθηναίων.
Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού για το θέμα του γηπέδου το οποίο εδώ και μήνες παραμένει στάσιμο, κάνοντας μάλιστα λόγο για την κωλυσιεργία του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Μολονότι έχει υπογραφεί το μνημόνιο από όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς και απομένει η έκδοση της αδείας από την ΔΟΚΚ του ΥΠΕΧΩΔΕ, στο υπουργείο υποστηρίζουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην αναβλητικότητα του Δήμου Αθηναίων να προσκομίσει ένα τυπικό έγγραφο.
Στον αντίποδα, ο Δήμος υποστηρίζει ότι τα παραπάνω αποτελούν προφάσεις του Υπουργείου, καθώς ο φάκελος είναι πλήρης και το μόνο που λείπει είναι η τυπική έγκριση του από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου.
Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς και ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης αδυνατούν να ελέγξουν τους συνεργάτες και υφισταμένους τους, είτε αδιαφορούν για τις υποσχέσεις – με πολυκομματική μάλιστα στήριξη – που έχουν απλόχερα δώσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Οι πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζει «επίθεση» ενημέρωσης των φιλάθλων για όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο και αποκαλύψεις με συγκεκριμένα έγγραφα και στοιχεία.
Σε κάθε περίπτωση, κάθε μέρα που περνά, αυξάνει την αγωνία των φιλάθλων για την πραγματοποίηση του… οικιστικού ονείρου της ομάδας τους.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Για 11η αγωνιστική η ΑΕΛ έμεινε μακριά από το τρίποντο και δεν εκμεταλλεύθηκε επαρκώς την ήττα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία