Ικανοποίηση Μπάγεβιτς για τις περισσότερες επιλογές και τους Χέρσι, Αρτσε
Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι πλέον διαθέτει περισσότερες λύσεις για την κατάρτιση της ενδεκάδας εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Θρασύβουλο. Ο προπονητής της ΑΕΚ έκρινε θετική την εμφάνιση των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της «Ένωσης», Χέρσι και Αρτσε.
Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι πλέον διαθέτει περισσότερες λύσεις για την κατάρτιση της ενδεκάδας εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Θρασύβουλο. Ο προπονητής της ΑΕΚ έκρινε θετική την εμφάνιση των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της «Ένωσης», Χέρσι και Αρτσε.
«Έχω περισσότερες λύσεις από ό,τι είχα πριν λίγο καιρό. Αν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές; Ό,τι έχουμε, έχουμε. Δεν μπορώ να πω ακριβώς αν θα είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς θα δουλεύουμε και θα το δούμε αυτό στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος από τους Ατσε και Χέρσι.
» Χρειάζονται λίγο καιρό για να προσαρμοστούν περισσότερο, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση τους. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα μας βοηθήσουν. Σήμερα (σ.σ.: Κυριακή) δεν μάς βοήθησε ο καιρός. Είμαι ικανοποιημένος κυρίως από το δεύτερο ημίχρονο, αν και λόγω του δυνατού αέρα και της βροχής δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες» ήταν τα λόγια του Μπάγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα.
Μπλάνκο: «Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο»
Ο Ισμαελ Μπλάνκο από την πλευρά του, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πήγαν στη Φυλή με σκοπό να παίξουν ποδόσφαιρο, ωστόσο ο καιρός κάθε άλλο παρά τους βοήθησε.
«Εμείς ήρθαμε εδώ για έναν σκοπό. Να παίξουμε ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε αλλά ο καιρός δεν μας βοήθησε κι έτσι ο Θρασύβουλος αντιστάθηκε όσο μπορούσε. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.
» Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να δουλέψουμε κατάλληλα. Εμείς προσπαθούμε όταν δεν έχουμε την μπάλα να τρέχουμε και να την κάνουμε δική μας. Όταν την κερδίζουμε, τρέχει ο αντίπαλος».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Για 11η αγωνιστική η ΑΕΛ έμεινε μακριά από το τρίποντο και δεν εκμεταλλεύθηκε επαρκώς την ήττα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία