Την πόρτα της εξόδου από την Παιανία έδειξε ο Τεν Κάτε στον Γκούμα
Η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις της Παιανία, με τον Χενκ Τεν Κάτε να δείχνει την... πόρτα της εξόδου στον Γιάννη Γκούμα.
Η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις της Παιανία, με τον Χενκ Τεν Κάτε να δείχνει την… πόρτα της εξόδου στον Γιάννη Γκούμα.
Ο έμπειρος σέντερ μπακ τυπικά ανήκει ακόμα στο δυναμικό της ομάδας και βρέθηκε στην Παιανία, κάτι όμως που προφανώς δεν άρεσε στον Ολλανδόυ τεχνικό, ο οποίος τού ζήτησε να αποχωρήσει! Είναι γνωστό ότι ο παλαιότερος παίκτης των «πρασίνων» αποχαιρετά το σύλλογο και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.
Οι παίκτες πέρασαν από εργομετρικά τεστ και εξετάσεις, ενώ απουσίαζαν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπράις Μουν που μετέχουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, καθώς και οι Σιμάο, Ιβανσιτς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.