Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
O Μπάλαμπαν στον Πανιώνιο, έμεινε ο Εστογιανόφ

O Μπάλαμπαν στον Πανιώνιο, έμεινε ο Εστογιανόφ

Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν είναι η έκτη (μετά τους Σμόγιε, Λουκίνα, Σιμώση, Ομο, Καστελιόνε) αλλά και πιο ηχηρή, μέχρι στιγμής μεταγραφή του Πανιωνίου την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους «κυανέρυθρους» και για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης. O Εστογιανόφ μένει στη Νέα Σμύρνη, ανανέωσε ο Μανιάτης.

102

Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν είναι η έκτη (μετά τους Σμόγιε, Λουκίνα, Σιμώση, Ομο, Καστελιόνε) αλλά και πιο ηχηρή, μέχρι στιγμής μεταγραφή του Πανιωνίου την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους «κυανέρυθρους» και για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο 31χρονος επιθετικός έφτασε την Τρίτη στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε με τους «κυανέρυθρους» για συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας, βάζοντας μάλιστα και την υπογραφή του. 

Η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, πιθανότατα την Τετάρτη, με τον Μπάλαμπαν να δίνει κανονικά το «παρών» την ερχόμενη Δευτέρα στην πρώτη συγκέντρωση του Πανιωνίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γαλλία οι «κυανέρυθροι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Ναντ Ζερόμ Αλόνζο, ωστόσο η ΠΑΕ δεν το επιβεβαιώνει, και είναι λογικό, αφού ο εν λόγω πορτιέρο βρίσκεται σε… απαγορευτική ηλικία (σ.σ. 37 ετών).


Έμεινε ο Εστογιανόφ, ανανέωσε ο Μανιάτης

Κάτοικος Νέας Σμύρνης τουλάχιστον για μία ακόμη χρονιά θα είναι ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, παράλληλα με την τετραετή ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή αμυντικό Γιάννη Μανιάτη. Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Αλβάρο Ρεκόμπα για την παραμονή του στους «κυανέρυθρους».

Τη συμφωνία του με τον Πανιώνιο για άλλα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο «κυανέρυθρος» αμυντικός παραβρέθηκε την Δευτέρα μαζί με τον Αλβάρο Ρεκόμπα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Κώστας Τσακίρης για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου, λέγοντας ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του, αλλά και σε αυτή του Εστογιανόφ, λέγοντας ότι ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ουρουγουανό άσο για να παραμείνει στην ομάδα άλλο ένα χρόνο.

«Μπορώ να πω ότι έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ. Δεν τον πουλάμε όμως, όπως υπολογίζαμε. Ίσως να παίζει ρόλο και το ότι αυτή είναι η αξία του στην αγορά. Μόνο δύο προτάσεις μας έγιναν, από την Μόναχο 1860, όπου προπονητής είναι ο Έβαλντ Λίνεν, και από την ΑΕΚ», είπε μεταξύ άλλων, ενώ για τα διαρκείας, αυτό που τόνισε ήταν:

«Οι Πανιώνιοι είμαστε θρασείς. Αυτό το θράσος με έκανε να φέρω τον Ρεκόμπα. Με αυτό το θράσος λέω ότι θέλω 3.500 διαρκείας για την νέα περίοδο».
Από τη δική του πλευρά, ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε: «Φέτος ξεκινάει μία καινούργια χρονιά για τον Πανιώνιο. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από αυτή που μόλις τελείωσε.

»Ανανέωσα τη συνεργασία μου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τον Πανιώνιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και υπόσχομαι σε όλους ότι θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα και να φτάσουμε τον Πανιώνιο ακόμα υψηλότερα».
Ο Αλβάρο Ρεκόμπα τόνισε: «Έχουμε την τύχη αυτή τη χρονιά να ξεκινάμε όλοι μαζί από την αρχή. Αυτό σίγουρα είναι πολύ θετικό για τη συνέχεια. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στην ομάδα και φέτος.

»Για μένα και μόνο το γεγονός ότι είμαι εδώ και μπορώ να αισθάνομαι Πανιώνιος, με κάνει να είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι πολύ καλύτερο από την περασμένη σεζόν.

«Φέτος έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες από την πλευρά του προέδρου και του συλλόγου, έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος έρχεται με τις καλύτερες προθέσεις και με αποδεδειγμένες επιτυχίες στο έργο του και όπως είπα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα.

»Σίγουρα ο κόσμος περίμενε από εμάς περισσότερα, αλλά ήταν μία κατάσταση δύσκολη. Πιστεύω ότι τα παιδιά είχαν ξεκινήσει πέρυσι πολύ νωρίς στο Ιντερτότο, στη συνέχεια ήρθαν κάποιοι παίκτες λίγο αργά, όπως εγώ και ο Εστογιανόφ, και γενικά δεν υπήρχε ηρεμία και καθαρό μυαλό».

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα είχαν ακουστεί για αποχώρησή του από τον Πανιώνιο, απάντησε: «Όταν ήρθα υπέγραψα συμβόλαιο για δύο χρόνια. Είχαμε μία συμφωνία κυρίων με τον πρόεδρο, ότι αν η μία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε, θα μπορούσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία σαν φίλοι.

»Κάποια στιγμή, και μετά από τόσα χρόνια μακριά από την πατρίδα, η οικογένειά μου ήθελε να επιστρέψει πίσω, όμως η οικογένεια μου είναι πάντα μαζί μου εκεί που τελικά θα αποφασίσω εγώ. Είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι το καλύτερο για μένα είναι να μείνω άλλη μία χρονιά στον Πανιώνιο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies