Κλήση να απολογηθεί για συμβάσεις στον ΟΤΕ έλαβε ο Π.Βουρλούμης
Σε απολογία καλείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Π.Βουρλούμης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, η ανακρίτριαπου χειρίζεται υπόθεση σχετική με υπερτιμολογημένες συμβάσεις έχει αποστείλει κλήσεις στον κ. Βουρλούμη και σε ακόμη δέκα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού.
Βήματος, η ανακρίτριαπου χειρίζεται υπόθεση σχετική με υπερτιμολογημένες συμβάσεις έχει αποστείλει κλήσεις στον κ. Βουρλούμη και σε ακόμη δέκα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού.&source=in.gr">
Σε απολογία καλείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Π.Βουρλούμης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, η 2η τακτική ανακρίτρια Βασιλική Μπαστά,που χειρίζεται υπόθεση σχετική με υπερτιμολογημένες συμβάσεις, οι οποίες αφορούσαν την τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ, έχει αποστείλει κλήσεις στον κ. Βουρλούμη και σε ακόμη δέκα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, προκειμένου να εμφανιστούν την Παρασκευή ενώπιόν της και να απολογηθούν για κακουργηματική απιστία.
Η δίωξη για την υπόθεση είχε ασκηθεί το καλοκαίρι του 2007 μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διενεργήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου για ζημιογόνες για τον ΟΤΕ συμβάσεις, οι οποίες αφορούσαν υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που πρόσφεραν στον οργανισμό η Siemens, η Ιntracom και άλλες εταιρείες. Οι επίμαχες συμβάσεις αφορούν την περίοδο 2003-2007.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.