«Πόρτα» του Τσεσνάουσκις στον Εργοτέλη, που τώρα θέλει Ρούμπι
Ο Εργοτέλης προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, ωστόσο ο διεθνής Λιθουανός μεσοεπιθετικός δεν συγκινήθηκε από την πρόταση που του κατέθεσε η κρητική ομάδα, στο στόχαστρο της οποίας έχει μπει πλέον ο Ισπανός Ισάακ Γιόβε Ρούμπι.
Ο Εργοτέλης προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, ωστόσο ο διεθνής Λιθουανός μεσοεπιθετικός δεν συγκινήθηκε από την πρόταση που του κατέθεσε η κρητική ομάδα και δηλώνει ότι δεν θέλει να αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.
«Γνωρίζω για τον Εργοτέλη, όντως δεν ακούω για πρώτη φορά το όνομα αυτής της ομάδας. Πράγματι μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας πριν από μερικές ημέρες. Μου μετέφεραν το ενδιαφέρον του Εργοτέλη για να αγωνιστώ στην Ελλάδα αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Είναι οριστικό το γεγονός ότι δεν θα παίξω στην Ελλάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο» τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στον Athletic Radio.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου προσέφεραν στον Λιθουανό διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που άγγιζαν τις 200.000 ευρώ, όμως ο Τσεσνάουσκις ζήτησε σχεδόν τα… διπλάσια απο τους ιθύνοντες του Εργοτέλη, με συνέπεια η μεταγραφή να μην προχωρήσει.
Όπως αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα, ο διεθνής άσος, μετά απο τέσσερα χρόνια στην Χαρτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Τομ Toμσκ.
Πλέον στον Εργοτέλη προχωρούν τις διεργασίες ώστε μέσα στην εβδομάδα να ολοκληρώσουν τρεις μεταγραφές ακόμα. Αυτός που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι ο 29χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός της Σαλαμάνκα, Ισάακ Γιόβε Ρούμπι.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.