Η Μπεσίκτας διαψεύδει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Μπομπό
Μια ξαφνική και καθόλα απρόσμενη ανατροπή περίμενε την Κυριακή τον Ολυμπιακό, σε ότι αφορά την περίπτωση της μεταγραφής του βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας Μπομπό. Η διοίκηση των Τούρκων, με επίσημη ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, διέψευσε κάθε (φερόμενη) συμφωνία με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο Μπομπό θα παραμείνει στους νταμπλούχους Τουρκίας. - Λέτο: «Όχι στον ΠΑΟ, ναι στον ΟΣΦΠ»
Μια ξαφνική και καθόλα απρόσμενη ανατροπή περίμενε την Κυριακή τον Ολυμπιακό, σε ότι αφορά την περίπτωση της μεταγραφής του βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας Μπομπό.
Η διοίκηση των Τούρκων, με επίσημη ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, διέψευσε κάθε (φερόμενη) συμφωνία με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο Μπομπό θα παραμείνει στους νταμπλούχους Τουρκίας.
«Δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Μπομπό πωλήθηκε στον Ολυμπιακό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία βάση ότι υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν για τη μεταγραφή του Μπομπό.
»Ο Μπομπό κατέκτησε το νταμπλ με την Μπεσίκτας και είναι ένας πολύτιμος παίκτης της ομάδας» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που βάζει «φωτιά» στον Ολυμπιακό.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη βέβαια μπορεί να είναι και κάποιο επικοινωνιακό τρικ των Τούρκων, με σκοπό να κατευνάσουν τα πνεύματα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, που δεν θέλουν να φύγει ο Βραζιλιάνος, αλλά και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την τιμή του.
Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να συμβαίνει πραγματικά, το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση περνάει πλέον σε άλλη φάση και η επικείμενη έλευση του παίκτη στην Ελλάδα, τρενάρεται ακόμα περισσότερο, αυτήν τη φορά από την διοίκηση των τούρκων.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.