Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Αυτός ήταν εξάλλου και ο σκοπός του ταξιδιού του Ζήση Βρύζα στην Ιταλία, αλλά και της συνάντησής του με τον εκπρόσωπο του ιταλού κεντρικού αμυντικού. Πληροφορίες αναφέρουν εξάλλου ότι οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία, απομένει όμως να αποδεσμευτεί ο αθλητής από την Ρετζίνα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2011.

89

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Αυτός ήταν εξάλλου και ο σκοπός του ταξιδιού του Ζήση Βρύζα στην Ιταλία, αλλά και της συνάντησής του με τον εκπρόσωπο του ιταλού κεντρικού αμυντικού.

Πληροφορίες αναφέρουν εξάλλου ότι οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία, απομένει όμως να αποδεσμευτεί ο αθλητής από την Ρετζίνα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2011.

Το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Ιταλία επιβεβαίωσε πάντως την άποψη που ήθελε τον Μπρούνο Τσιρίλο να αποτελεί τη βασική επιλογή του Δικεφάλου για το κέντρο της άμυνας.

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ συναντήθηκε μάλιστα με τον εκπρόσωπο του Ιταλού, Φρεντερίκο Παστορέλο, όπου ουσιαστικά επιτεύχθηκε συμφωνία ως προς το οικονομικό, αλλά και τη διάρκεια της συνεργασίας.

Επί του τελευταίου, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Κατά συνέπεια, απομένει πλέον να αποδεσμευτεί ο αθλητής.

Το πιθανότερο είναι πάντως να μην συναντήσει σημαντικές δυσκολίες για να πετύχει τον σκοπό του, δεδομένου του ότι η ιταλική ομάδα υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο κόστος του συμβολαίου του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Για αυτόν τον λόγο, πιθανολογείται ότι θα μείνει ελεύθερος μέσα στις επόμενες ημέρες. Για τη Δευτέρα (8/6) έχει προγραμματιστεί εξάλλου συνάντηση μεταξύ του παίκτη με την ομάδα.

Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Ενδιαφέρον για τον πορτογάλο κεντρικό αμυντικό έχει εκδηλώσει και η Ραπίντ Βουκουρεστίου και στον Δικέφαλο βρίσκονται ουσιαστικά εν αναμονή της απόφασης της Πόρτο η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του παίκτη.

Επισήμως πάντως, από τον ΠΑΟΚ διευκρινίζεται ότι «το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στα ζητήματα των κεντρικών αμυντικών», πράγμα που σημαίνει ότι οι επόμενες ώρες δικαίως χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies