Σε αναμονή της άφιξης του Γκρασιάν, ο Αρης είναι κοντά και στον Αμπρέου
Η άφιξη του Λεάντρο Γκρασιάν στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ξεσηκώσει τους οπαδούς του Αρη. Η άφιξη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή έχει προγραμματισθεί για το απόγευμα της Παρασκευής (18:45). Παράλληλα, αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μεχντί Ναφτί και να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τον Αμπρέου.
Η άφιξη του Λεάντρο Γκρασιάν στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ξεσηκώσει τους οπαδούς του Αρη. Η άφιξη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή έχει προγραμματισθεί για το απόγευμα της Παρασκευής (18:45) προκειμένου να υπογράψει τα επίσημα συμβόλαιό του και να παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ Αρης.
Ήδη την Πέμπτη, έσπευσαν αρκετοί φίλοι της ομάδας στην ARIS MEGASTORE για να εξασφαλίσουν φανέλες με το Νο 11 και το όνομα του Γκρασιάν τυπωμένα σε αυτές.
Η επίσημη παρουσίαση του Γκαρσιάν θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στο ARIS MEGASTORE όπου θα έχει γευτεί ουσιαστικά τον ενθουσιασμό που προκάλεσε στις τάξεις των φιλάθλων του Αρη, η απόκτησή του. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για την πατρίδα του το πρωί της Κυριακής για να ξεκουραστεί και να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στα τέλη Ιουνίου.
Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η επίτευξη συνεργασίας με τον Μεχντί Ναφτί. Η συμφωνία με τον Τυνήσιο μέσο είναι δεδομένη και απλά απομένει να κοινοποιηθεί από τους «κίτρινους».
Στην τελική ευθεία έχει μπει και το θέμα του Σεμπάστιαν Αμπρέου. Ο Ουρουγουανός βρίσκεται ουσιαστικά ένα βήμα πριν την συμφωνία με τον Αρη, καθώς έχει αποφασίσει να μην παραμείνει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, από τη στιγμή που δεν τηρήθηκε ένας όρος που έθεσε στη διοίκηση. Από την εξέλιξη της υπόθεσης του Αμπρέου θα εξαρτηθεί εξάλλου και η περίπτωση συνεργασίας με τον Εμπι Σμόλαρεκ.
Εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησαν φήμες περί παραχώρησης του Ντιέγκο στην Ομόνοια. Η κυπριακή ομάδα φέρεται να εκδήλωσε σχετικό ενδιαφέρον κι εφόσον καλύψει το συμβόλαιό του, ο Αρης θα δώσει την συγκατάθεσή του. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται εξάλλου και το ζήτημα του Μάριο Ρεγκέιρο, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, δεδομένου του ότι έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.