Ματς της χρονιάς χαρακτήρισε αυτό με την ΑΕΚ ο Αντωνίου
«Ματς της χρονιάς» χαρακτήρισε τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου. Ισοπαλία 3-3 με τον Παναιγιάλειο στο ματς - γιορτή για την πελοποννησιακή ομάδα.
Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, χαρακτήρισε τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή, ως «ματς της χρονιάς» για το «τριφύλλι, καθώς θα κρίνει την ομάδα που θα καταλάβει τη 2η θέση της Σούπερ Λιγκ και φυσικά το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση αλλά και για τη νίκη. Είναι δύσκολο καθώς η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό και πρέπει να τα πάμε καλά. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι πλέον στη σεζόν», είπε λακωνικά ο Αντωνίου.
Από την πλευρά του ο Σιμάο τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες στοχεύουν στη νίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ, παρότι αρκεί και ο ένας βαθμός για να κατακτηθεί η 2η θέση.
«Αν πάρουμε τον βαθμό θα είναι καλό για εμάς. Αλλά εμείς θα πάμε για να νικήσουμε. Βεβαίως δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη», ενώ σε παρατήρηση οτι ο Παναθηναϊκός δεν έχει νικήσει φέτος την ΑΕΚ, είπε: «Όλα τα πράγματα έχουν την πρώτη φορά τους…».
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Μοζαμβικανός μέσος, είπε: «Νομίζω ότι παίξαμε καλά. Κάναμε καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και προσπαθήσαμε εκτός από τη νίκη να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που είχε έρθει στο γήπεδο, στο τελευταίο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι μας. Πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη, και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ».
Ισοπαλία 3-3 με τον Παναιγιάλειο
Ισόπαλο με σκορ 3-3 τελείωσε το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Παναιγιάλειο, που έγινε στο Αίγιο, για να γιορταστεί η άνοδος της πελοποννησιακής ομάδας στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με λίγους επαγγελματίες και αρκετούς ερασιτέχνες, ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε περισσότερους από 4.000 οπαδούς της ομάδας του Αιγίου να βρεθούν στο γήπεδο.
Ο Κλέιτον άνοιξε το σκορ στο 4 αλλά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-1, χάρη σε τέρματα των Παπαδόπουλου (37), Μπούνα (57) και Βλαστού (77). Ο νεαρός Βλάχος μείωσε στο 79 και ο Αντρέας Ίβανσιτς ισοφάρισε στην εκπνοής του αγώνα.
Πριν από το ματς βραβεύτηκαν ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» Κώστας Αντωνίου (την πλακέτα παρέλαβε ο πρώτος) για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο στη διάρκεια της συνεργασίας του με τον Παναιγιάλειο (1997).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των οπαδών της Σάντος μετά την ήττα από τη Φλουμινένσε, απαντώντας με έντονο τρόπο στις επικρίσεις στα social media.