Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος πονοκέφαλος για τους υπεύθυνους ασφαλείας των Ανακτόρων του Μπάκινχαμ

Νέος πονοκέφαλος για τους υπεύθυνους ασφαλείας των Ανακτόρων του Μπάκινχαμ

Τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι ερευνούν δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο δημοσιογράφοι κατάφεραν να εισέλθουν στο αυτοκίνητο και στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο δωροδοκώντας έναν από τους οδηγούς της...

28

Τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι ερευνούν δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο δημοσιογράφοι κατάφεραν να εισέλθουν στο αυτοκίνητο και στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο δωροδοκώντας έναν από τους οδηγούς της…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής News of The World, δύο δημοσιογράφοι της, υποδυόμενοι επιχειρηματίες από τη Μέση Ανατολή, κατάφεραν να αποφύγουν τους ελέγχους ασφαλείας στα Ανάκτορα καταβάλλοντας κάτι παραπάνω από 1.100 ευρώ σε οδηγό της.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο οδηγός τους επέτρεψε να μπουν στο χώρο στάθμευσης όπου βρίσκονται οι βασιλικές Bentley και Rolls-Royce και μάλιστα να καθίσουν σε μία από αυτές τις λιμουζίνες.

Εκπρόσωπος των ανακτόρων δήλωσε ότι η υπόθεση ερευνάται, ενώ ανησυχία «για τα θέματα ασφαλείας που εγείρονται» εξέφρασε και η Σκότλαντ Γιαρντ. Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι ο οδηγός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Το Μπάκινχαμ έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρκετών ανάλογων υποθέσεων τα τελευταία χρόνια, με τελευταία το 2003, όταν ένας δημοσιογράφος της Daily Mirror κατάφερε να περάσει δύο μήνες στα ανάκτορα ως τραπεζοκόμος.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος, Ράιαν Πέρι, σέρβιρε το ποτό της βασίλισσας Ελισάβετ και έβγαζε περίπατο τους σκύλους της, παρά το γεγονός ότι είχε προσληφθεί με ψευδείς συστάσεις.

Νωρίτερα τον ίδιο χρόνο, ο κωμικός Ααρον Μπάρσακ έκανε άνω-κάτω τα 21α γενέθλια του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο κάστρο του Γουίνσδορ: Ντυμένος με ροζ φόρεμα, γυαλιά ηλίου και μία ψεύτικη γενειάδα σαν και αυτή του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο Μπάρσακ ανέβηκε στη σκηνή όπου μιλούσε ο Γουίλιαμ και τον φίλησε σταυρωτά.

Το 1982ένας απελπισμένοςάνεργος πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Μάικλ Φέιγκαν, κατάφερε να φτάσει ως την κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας Ελισάβετ και παρέμεινε μαζί της για περίπου δέκα λεπτά μέχρι εκείνη να καταφέρει να καλέσει βοήθεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024