Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το «10ο Γκαλά Γυναικών Φιλοθέης» καθώς απομένουν μόλις 7 ημέρες για την διεξαγωγή του στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Στέλιος Κυριακίδης». Την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαΐου «παίζεται» στη Φιλοθέη η πρόκριση από ελληνικής πλευράς στο επί κοντώ για το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων (πρώην ευρωπαϊκό κύπελλο) και όπως είναι φυσικό, οι Αφροδίτη Σκαφίδα, Νικόλ Κυριακοπούλου και Δήμητρα Εμμανουήλ βρίσκονται ήδη στις επάλξεις.
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το «10ο Γκαλά Γυναικών Φιλοθέης» καθώς απομένουν μόλις 7 ημέρες για την διεξαγωγή του στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Στέλιος Κυριακίδης».
Την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαΐου «παίζεται» στη Φιλοθέη η πρόκριση από ελληνικής πλευράς στο επί κοντώ για το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων (πρώην ευρωπαϊκό κύπελλο) και όπως είναι φυσικό, οι Αφροδίτη Σκαφίδα, Νικόλ Κυριακοπούλου και Δήμητρα Εμμανουήλ βρίσκονται ήδη στις επάλξεις.
Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ και μία εκ των έξι που θα βραβευτούν από τον ΑΟ Φιλοθέης, Αφροδίτη Σκαφίδα αναφερόμενη στον αγώνα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι το «10ο FILOTHEI WOMEN GALA» αποτελεί σημείο αναφοράς για την φετινή της παρουσία της αλλά και έμπνευση για ρεκόρ.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία φέτος έχει περάσει τα 4μ.35 στον κλειστό στίβο, θεωρεί το μίτινγκ «γούρικο», ενώ η Δήμητρα Εμμανουήλ θέλει να κάνει καλό ποδαρικό μέσα στη Φιλοθέη για να φτάσει επιτυχώς μέχρι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.
Ξεχωριστή στιγμή των 10ων γενεθλίων του Γκαλά θα αποτελέσει η βράβευση των Ελληνίδων πρωταθλητριών που κατέχουν το πανελλήνιο ρεκόρ στα έξι αγωνίσματα που περιλαμβάνει το μίτινγκ.
Πρόκειται για τις: Βούλα Πατουλίδου (100μ εμπόδια), Κατερίνα Θάνου (100μ), Νίκη Μπακογιάννη (ύψος), Αφροδίτη Σκαφίδα (επί κοντώ), Νίκη Ξάνθου (μήκος) και Πηγή Δεβετζή (τριπλούν).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας