Η φλεγμονή των ιστών του εγκεφάλου όπως και το οξειδωτικό Stress είναι πιθανά αίτια της Νόσου Aλτσχάιμερ.
Αυτή τη στιγμή γίνονται μεγάλες μελέτες για να διευκρινίσουν αν οι αντιοξειδωτικές ουσίες που προσλαμβάνονται από την τροφή ή οι βιταμίνες C και E μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της άνοιας. Μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, όπως είναι η μεσογειακή δίαιτα μπορεί να συμβάλλει και στην πρόληψη της Νόσου Aλτσχάιμερ.
Το gingo biloba
Αυτό το φυσικό προϊόν έχει προταθεί ως πιθανή θεραπεία ή προφυλακτική αγωγή για τη Νόσο Aλτσχάιμερ. Στην Αμερική διεξάγεται μεγάλη κλινική μελέτη για να διερευνήσει αν το gingo biloba συμβάλλει στην πρόληψη ή στην επιβράδυνση της άνοιας σε ηλικιωμένα άτομα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας