Αφετηρία μεγάλων ανακατατάξεων οι ευρωεκλογές εκτιμά ο Αλ.Τσίπρας
H μάχη των ευρωεκλογών μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία μεγάλων ανακατατάξεων στο πολιτικό σκηνικό, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας από τον Πειραιά την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος. Μαζί του και οι τρεις πρώτοι στο ευρωψηφοδέλτιο.
30
H μάχη των ευρωεκλογών μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία μεγάλων ανακατατάξεων στο πολιτικό σκηνικό, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Πειραιά, με την οποία εγκαινίασε την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι αυτές οι ευρωεκλογές βρίσκουν την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο μπροστά σε μια μεγάλη οικονομική κρίση την οποία όμως δεν την δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι άνθρωποι των μικρών επιχειρήσεων.
«Την κρίση τη δημιούργησε η στρατηγική της αποθέωσης των χρηματαγορών και του κέρδους, η στρατηγική του χρηματιστηριακού τζόγου οι τράπεζες και οι χρηματαγορές και αυτοί πρέπει να την πληρώσουν και όχι η κοινωνία. Αυτό είναι το μήνυμα της Αριστεράς» τόνισε.
Ο κ. Τσίπρας επέκρινε έντονα τον πρωθυπουργό για τη στάση του σε υποθέσεις σκανδάλων και τη διακοπή των εργασιών της Βουλής, ενώ αναφερόμενος στον κ. Παπανδρέου είπε ότι ο πρόεδρος του, ΠΑΣΟΚ μας εξέπληξε, χρησιμοποιώντας το ερώτημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα».
Στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χουντής, η Ελένη Σωτηρίου και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη – Πού θα βρέξει
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442