Φαίνεται ότι οι πέντε φορές που συναντήθηκαν φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο βόλεϊ (δύο στο πρωτάθλημα, δύο στην Ευρώπη και μία στον τελικό του Κυπέλλου) δεν ήταν αρκετές. Έτσι, αφού στους 3ους αγώνες των ημιτελικών, οι «αιώνιοι» «σκούπισαν» με 3-1και 3-0σετ Ηρακλή και ΕΑΠ αντίστοιχα, πλέον ετοιμάζονται για τις «μάχες» των τελικών με τον τίτλο να κρίνεται στις 3 νίκες.
Φαίνεται ότι οι πέντε φορές που συναντήθηκαν φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο βόλεϊ (δύο στο πρωτάθλημα, δύο στην Ευρώπη και μία στον τελικό του Κυπέλλου) δεν ήταν αρκετές.
Έτσι, αφού στους 3ους αγώνες των ημιτελικών, οι «αιώνιοι» «σκούπισαν» με 3-1και 3-0σετ Ηρακλή και ΕΑΠ αντίστοιχα, πλέον ετοιμάζονται για τις «μάχες» των τελικών με τον τίτλο να κρίνεται στις 3 νίκες.
Η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει την Δευτέρα 27 Απριλίου από τη Γλυφάδα, ενώ για το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (14.00) σύσκεψη στα γραφεία της ΕΣΑΠ με την συμμετοχή εκπροσώπων των δύο ομάδων του τηλεοπτικού δικτύου NOVASPORTS και της ΕΣΑΠ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Μάρκο Νίκολιτς και Φελίπε Ρέλβας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τονίζοντας αμφότεροι πως η «Ένωση» θα πολεμήσει μέχρι τέλους για να πετύχει την ανατροπή.
Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης εξήγησε πώς ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο τον βοήθησε να ξεπεράσει μια δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει όταν ήταν μικρός.
Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Σανταμαρία, μέλος της «χρυσής» ομάδας των δεκαετιών του '50 και του '60.