Στη τσιμπίδα της σουηδικής εφορίας οι γυναίκες που κάνουν στριπτίζ στο Internet
Τις γυναίκες που επιδίδονται σε στριπτίζ στο Internet έβαλαν στο στόχαστρο οι Αρχές στη Σουηδία στις οποίες καταλογίζουν φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Υπολογίζεται ότι πρόκειται για 500 γυναίκες από τις οποίες έχουν εντοπιστεί οι 200, λένε.
95
Τις γυναίκες που επιδίδονται σε στριπτίζ στο Internet έβαλαν στο στόχαστρο οι Αρχές στη Σουηδία στις οποίες καταλογίζουν φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.
Εφοριακοί θα κληθούν να εξετάσουν τις ιστοσελίδες των στρίπερ και να τις εντοπίσουν, ώστε να κληθούν να πληρώσουν τους απαιτούμενους φόρους που φτάνουν περιπου στο 50% των εσόδων τους.
Η φοροδιαφυγή φτάνει τα 40 εκατομμύρια κορώνες το χρόνο (περίπου 3,7 εκατομμύρια ευρώ).
Υπολογίζεται ότι πρόκειται για 500 γυναίκες από τις οποίες έχουν εντοπιστεί οι 200, λένε οι Αρχές. Η δραστηριότητα του δικτυακού στριπτίζ δεν είναι παράνομη στη Σουηδία.
Η προσπάθεια είναι επισήμως μέρος ερευνών σε ιστοσελίδες με τυχερά παιχνίδια, αναφέρει το BBC.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι φονικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο κλονίζουν την εκεχειρία – Ανοησία να την παραβιάσετε λένε οι ΗΠΑ στο Ιράν
- Συνταγή: Πασχαλινό τσουρέκι
- Εκλογές τον Οκτώβριο;
- Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ μετά τη σφαγή με τους 250 νεκρούς
- Απεργούν στις 24 Απριλίου οι εργαζόμενοι στους δήμους – Τα αιτήματά τους
- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη – Πού θα βρέξει
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442