Η νέα ταινία του Χρίστου Γεωργίου συμμετέχει στο 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Karlovy Vary, στο πρόγραμμα Variety Critics’ Choice: Europe Now! Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Karlovy Vary, ένα από τα παλιότερα Φεστιβάλ στον κόσμο, διεξάγεται από 3 έως 11 Ιουλίου και έχει εντάξει στο πρόγραμμά του και συγκεκριμένα στο “Variety Critics’ Choice: Europe […]
Η νέα ταινία του Χρίστου Γεωργίου συμμετέχει στο 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Karlovy Vary, στο πρόγραμμα Variety Critics’ Choice: Europe Now!
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Karlovy Vary, ένα από τα παλιότερα Φεστιβάλ στον κόσμο, διεξάγεται από 3 έως 11 Ιουλίου και έχει εντάξει στο πρόγραμμά του και συγκεκριμένα στο “Variety Critics’ Choice: Europe Now!”, τη νέα ταινία του Χρίστου Γεωργίου «Μικρό Έγκλημα» με πρωταγωνιστές τον Άρη Σερβετάλη και τη Βίκυ Παπαδοπούλου.
Οι έμπειροι κριτικοί του Variety επιλέγουν δέκα ταινίες που θα παρουσιαστούν σε αυτόν τον ειδικό τομέα του Φεστιβάλ. Με τις επιλογές τους στηρίζουν το νέο, αντισυμβατικό κινηματογράφο που κυριαρχεί το στοιχείο της έκπληξης και της πρόκλησης.
Έχοντας μια πολύ καλή εικόνα της συνολικής Ευρωπαϊκής παραγωγής διαλέγουν τις πλέον αξιόλογες ταινίες της χρονιάς.
Η παρουσίαση μιας ταινίας στο πρόγραμμα “Europe Now!” είναι τιμητική διάκριση και δίνει στις ταινίες την ευκαιρία πρόσθετης προσοχής.
Η ταινία έχει ήδη συμμετάσχει στα Φεστιβάλ: “Κινηματογραφικές μέρες Κύπρου” (κέρδισε το βραβείο κοινού) και Palm Springs International Film Festival (επίσημο διαγωνιστικό).
Για τους επόμενους μήνες έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα ακόλουθα Φεστιβάλ: Huston World Fest, Washington DC Film Fest, San Francisco International Film Festival, Seattle International Film Festival, International Film Festival of Uruguay
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας