«Να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας» το μήνυμα του Νιόπλια στους παίκτες της Ελπίδων
Ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Τρίπολη (17:00) στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2009-2011, ο τεχνικός της εθνικής Ελπίδων, Νίκος Νιόπλιας τόνισε ότι «οφείλουμε να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας και να ξεκινήσουμε στη διοργάνωση με νίκη, που θα μας ανεβάσει την ψυχολογία».
Ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Τρίπολη (17:00) στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2009-2011, ο τεχνικός της εθνικής Ελπίδων, Νίκος Νιόπλιας τόνισε ότι :
«Οφείλουμε να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας και να ξεκινήσουμε στη διοργάνωση με νίκη, που θα μας ανεβάσει την ψυχολογία.
»Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Τρίπολη και πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου θα κάνει τους παίκτες να νιώσουν όμορφα, αφού στην Αθήνα η προσέλευση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο κ. Νιόπλιας, και συνέχισε:
«Βασικός στόχος της ομάδας είναι να τροφοδοτεί την εθνική Ανδρών με ποδοσφαιριστές, όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα. Παράλληλα, η ομάδα πρέπει να παρουσιάζει και επιτυχίες. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η εθνική Ελπίδων δεν παρουσίασε διακρίσεις, γεγονός που κάνει τις κληρώσεις ακόμη δυσκολότερες».
Αναφερόμενος στον αντίπαλο της ελληνικής ομάδας, ο κ. Νιόπλιας δεν θέλησε να υπεισέλθει σε τεχνικές λεπτομέρειες:
«Παρακολουθήσαμε σε dvd τον φιλικό αγώνα της Π.Γ.Δ.Μ. με την Κροατία, όμως το σημαντικό είναι η δική μας αγωνιστική συμπεριφορά στο γήπεδο. Οφείλουμε να κυριαρχήσουμε εάν θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης.
»Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζουμε. Δεν έχουμε κοντά μας τον Κουτσιανικούλη, όμως η κλήση του στην εθνική Ανδρών μάς χαροποίησε. Ο Μήτρογλου νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και θα δούμε στις προπονήσεις που απομένουν αν θα είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί».
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Πλιάτσικας υπογράμμισε ότι «η συμμετοχή στις εθνικές ομάδες είναι ένα όνειρο για όλους μας. Χαιρόμαστε που ήρθαμε στην Τρίπολη. Το γήπεδο είναι καλό και ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να έρθει στον αγώνα και να βοηθήσει τις προσπάθειές μας».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.