Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει απ΄ ευθείας τις δοκιμές κατάταξης, όπως φυσικά και τον αγώνα της πρώτης φετινής συνάντησης της Formula 1 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας (28-29 Μαρτίου 2009), σε περιγραφή του Τάκη Πουρκαράκη και σχολιασμό του Σταμάτη Κατσίμη και του Στράτη Χατζηπαναγιώτου.
Μεταξύ άλλων, το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 αναφέρει: Ο ANT1 ετοιμάζει μια σημαντική καινοτομία στη μετάδοση των αγώνων, που έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των τηλεθεατών. Πιστεύουμε ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα… Το πρόγραμμα της F1 για το 2009 περιλαμβάνει 17 Grand Prix που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες χώρες του κόσμου. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 28 Μαρτίου, οπότε και ο ΑΝΤ1 μεταδίδει απευθείας από τη Μελβούρνη τα δοκιμαστικά της F1.
Η δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 ταξίδεψε και παρακολούθησε παρουσιάσεις, δοκιμές εξέλιξης και σας μεταφέρει τον παλμό της F1 λίγες στιγμές πριν το ξεκίνημα. Μετά από μία προεπισκόπηση του πρωταθλήματος, αρχίζει η απευθείας μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών και παρακολουθούμε αυτό που περιμέναμε με αγωνία: το πρώτο δείγμα γραφής από τη δυναμικότητα των νέων μονοθεσίων.
Την Κυριακή, 29 Μαρτίου, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, το πρώτο GrandPrix του παγκοσμίου πρωταθλήματος F1 2009. Στην περιγραφή ο Τάκης Πουρναράκης. Στο σχολιασμό του GP Αυστραλίας θα βρίσκονται, μαζί με τον Τάκη Πουρναράκη, ο οδηγός αγώνων πίστας Σταμάτης Κατσίμης και ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας