Με μικρή άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη. Ο γενικός δείκτης τιμών στις 10:45 η ώρα βρισκόταν στις 1.514,14 μονάδες, παρουσιάζοντας μικρή άνοδο σε ποσοστό 0,21%. Ανοδος και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.
38
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη. Ο γενικός δείκτης τιμών στις 10:45 η ώρα βρισκόταν στις 1.514,14 μονάδες, παρουσιάζοντας μικρή άνοδο σε ποσοστό 0,21%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 10,2 εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες κινούνται στην πλειονότητά τους σε θετική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη πτώση έχουν οι εξής: των Ταξιδιών-Αναψυχής κατά 1,63%, των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κατά 1,00% και των Τροφίμων-ποτών κατά 0,58%.
Τη μεγαλύτερη άνοδο εμφανίζουν οι εξής: της Κοινής Ωφέλειας κατά 3,45%, των Προσωπικών-οικιακών προϊόντων κατά 1,54% και των Μέσων Ενημέρωσης κατά 1,45%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,16%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει άνοδο κατά 0,49% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 0,74%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται 45 ενισχύονται, 18 υποχωρούν και 26 παραμένουν αμετάβλητες.
Ανοδος στην Ευρώπη
Με άνοδο άρχισαν την Τετάρτη οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 1,28% και διαμορφώθηκε στις 3.557,05 μονάδες.
Με άνοδο άνοιξε το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης DAX ενισχύθηκε κατά 0,92% και διαμορφώθηκε στις 3.724,74 μονάδες.
Με άνοδο άρχισαν οι συναλλαγές και στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 1,45% και διαμορφώθηκε στις 2.591,67 μονάδες.
Εξ άλλου, με άνοδο έκλεισε το χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei έκλεισε στις 7.290,69 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,85%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκο Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442