Ανοικτό το ενδεχόμενο εξόδου του Ν.Καραχάλιου από τη ΝΔ
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να επιλέξει το δρόμο του, σχολίασε ο Ευ.Αντώναρος τις πληροφορίες περί συνάντησης του Ν.Καραχάλιου με τον Γ.Καρατζαφέρη, στην οποία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ φέρεται να πρότεινε στον πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να επιλέξει το δρόμο που θέλει να ακολουθήσει, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος τις πληροφορίες περί συνάντησης του Νίκου Καραχάλιου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, κατά την οποία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ φέρεται να πρότεινε στον πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Ν.Καραχάλιος και Γ.Καρατζαφέρης συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ φέρεται να είπε στον κ. Καραχάλιο ότι πιστεύει πως είναι πολιτικό στέλεχος που διαθέτει όλα τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας ευρωβουλευτής.
Του ζήτησε, ωστόσο, να συζητήσει πρώτα με το κόμμα του και εάν σε ένα μήνα έχει αποδεσμευθεί από τη ΝΔ, να συζητήσουν ξανά την τοποθέτησή του σε εκλόγιμη θέση του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ.
Έτσι, η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τα μέσα Μαρτίου.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα