Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκλεισε Ντάρμπισιρ, «τέλος» Σίσιτς και Ματσούκας

Έκλεισε Ντάρμπισιρ, «τέλος» Σίσιτς και Ματσούκας

Σε συμφωνία με την Μπλάκμπερν έφτασε ο Ολυμπιακός για τον εξάμηνο δανεισμό του 22χρονου Αγγλου επιθετικού, Μάθιου Αντονι Ντάρμπισιρ. Ακριβός ο Φιλομένο. Σενάρια για Γέστε. Τέλος ο Σίσιτς, μετά τις δηλώσεις για Βαλβέρδε. Παρελθόν και ο Ματσούκας.

89

Σε συμφωνία με την Μπλάκμπερν έφτασε ο Ολυμπιακός για τον εξάμηνο δανεισμό του 22χρονου Αγγλου επιθετικού, Μάθιου Αντονι Ντάρμπισιρ.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Μπλάκμπερν Ρόβερς για τον εξάμηνο δανεισμό του 22χρονου διεθνή Αγγλου επιθετικού, Μάθιου Αντονι Ντέρμπισαϊρ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

Ο Ντάρμπισιρ γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1986 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπλάκμπερν, ενώ κατά διαστήματα αγωνίστηκε δανεικός σε Πλίμουθ και Ρέξαμ. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 17 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, πετυχαίνοντας 2 γκολ, ενώ έχει και 4 συμμετοχές στο Λιγκ Καπ με 3 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι αγωνίστηκε και σκόραρε στο ματς του 1ου γύρου του Κυπέλλου UEFA κόντρα στη Λάρισα. Θα γίνει μάλιστα ο πρώτος Αγγλος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ντάρμπισιρ αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Ο Αγγλος επιθετικός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο UEFA, αρχής γενομένης από τους αγώνες με τη Σεντ Ετιέν για τη φάση των «32».

Ακριβός ο Φιλομένο

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσέγγισε τόσο τον ατζέντη του Λούσιο Φιλομένο, όσο και τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος όμως… ζήτησε περίπου ένα εκατ. ευρώ.

Δεδομένου του ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το καλοκαίρι και ήδη μπορεί να μεταγραφεί ως ελεύθερος, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήτανδιατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Παράλληλα,ο τραυματισμός του Τσέζαρεκθαάγηνε τον Αστέρα με βασικό επιθετικό μόνο τον Καούνο σε περίπτωση που ο Φιλομένο αποχωρούσε.

Σενάρια για Γέστεκαι Γιλντίζ

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 29χρονο Φραν Γιέστε της Ατλέτικ Μπιλμπάο έκανελόγο η ισπανική «El Correo», η οποία αναφέρεται στις πολύ καλές σχέσεις του παίκτη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Γέστε είχε περάσει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του υπό την καθοδήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και φιλοξενεί δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος τονίζει: «Ηταν ο καλύτερος προπονητής που είχα».

Ο Γέστε δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον νυν προπονητή των βάσκων, Χοακίν Καπαρός, ο οποίος τον έχει παραγκωνίσει, ενώ έχουν υπάρξει και αρκετά λεκτικά επεισόδια μεταξύ των δύο ανδρών. Μάλιστα , όταν ο Γέστε έμαθε ότι θα αντικατασταθεί από τον Ετσεβερία στον αγώνα με την Εσπανιόλ στις 4 Ιανουαρίου, είπε στον προπονητή του: «Δεν έχεις γ… ιδέα!».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο όπου το όνομά του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, καθώς το καλοκαίρι η Σπαρτάκ Μόσχας προσέγγισε την Ατλέτικο, η οποία όμως ζήτησε 12 εκατομμύρια!

Στο μεταξύ,στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τούρκο Μεχμέτ Γιλντίζ της Σίβασπορ, ο οποίος έχει πετύχει φέτος 11 γκολ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.


Παρελθόν ο Ματσούκας

O Λευτέρης Ματσούκας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους με τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος βαδίζει προς τον Ιωνικό.

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Σίσιτς, ένιωσε μια ενόχληση στην ποδοκνημική και αποχώρησε.

Ο Παναγόπουλος απουσίασε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι θα συνεχιστεί την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση.

Έφυγε ο Σίσιτς, μιλώντας για Βαλβέρδε

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος πρόλαβε να συμπληρώσει μόλις 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι όλες αυτές την περσινή περίοδο.

Ο 29χρονος μέσος είχε μιλήσει σε ΜΜΕ της Σλοβενίας δημιουργώντας «θέμα» στον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι ο Βαλβέρδε το καλοκαίρι θα πάει στην Ατλέτικο, γεγονός που θα αλλάξει την κατάσταση γι αυτόν στον Ολυμπιακό!

«Το ελληνικό πρωτάθλημα τελειώνει στις 26 Απριλίου. Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι ο Βαλβέρδε θα αποχωρήσει και θα αναλάβει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ελπίζω λοιπόν ότι η κατάσταση για μένα με την άφιξη ενός νέου τεχνικού θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Βαλβέρδε είναι ο πρώτος προπονητής στην καριέρα μου, που με έχει τελείως ξεγράψει.

»Δεν έχω ξαναδουλέψει με προπονητή ο οποίος θεωρεί ότι ένας παίκτης δεν υπάρχει καν.Σέβομαι τη διοίκηση και τον κόσμο και αν χρειαστεί θα κάνω για άλλους τρεις μήνες υπομονή», ενώ πρόσθεσε:

«Υπάρχουν κάποιες ομάδες που ενδιαφέρονται, ωστόσο καμία δεν φαίνεται διατεθειμένη να μου προσφέρει τα χρήματα που εισπράττω στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να παίξω με λιγότερα χρήματα».

Ύστερα από τις παραπάνω δηλώσεις, τον… πρόλαβε η διοίκηση που τον άφησε ελεύθερο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024