Τετράωρη ακινητοποίηση των τραμ τη Δευτέρα λόγω στάσης εργασίας
Χωρίς Τραμ για περισσότερο από τέσσερις ώρες θα μείνει η πρωτεύουσα την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω τετράωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, με αφορμή την ετήσια απολογιστική συνέλευση.
103
Χωρίς Τραμ για περισσότερο από τέσσερις ώρες θα μείνει η πρωτεύουσα την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, με αφορμή την ετήσια απολογιστική συνέλευση.
Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τις 10:30 θα ξεκινήσει η σταδιακή απόσυρση των οχημάτων του τραμ στο αμαξοστάσιο, ενώ στις 17:15 θα πραγματοποιηθεί η πλήρης εξομάλυνση των δρομολογίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Ζυμαρικά alle vongole
- Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ μέχρι την Τρίτη του Πάσχα
- Τοπικές βροχές το Μεγάλο Σάββατο – Βελτιωμένος ο καιρός το Πάσχα
- Πάσχα: Πώς να μην «σκάσουμε» στο φετινό οικογενειακό τραπέζι
- Στενά του Ορμούζ: Αργή και αβέβαιη η επανεκκίνηση
- Ο Τζόνας Σολκ και το εμβόλιο που νίκησε την πολιομυελίτιδα
- Τι κρύβεται πίσω από τη σιωπή των millennials;
- Η επιτυχία στην Βενεζουέλα έκανε τον Τραμπ ακόμα πιο αλαζόνα – Και τώρα, πληρώνει το τίμημα στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442