Αυτή τη φορά μπορεί να μην ήταν λευκό το τοπίο στο γήπεδο των Σερρών, ήταν όμως το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή. Η «λευκή» ισοπαλία - στην τρίτη απόπειρα διεξαγωγής της αναμέτρησης που είχε αναβληθεί τις δύο προηγούμενες φορές λόγω του χιονιού που είχε καλύψει τον αγωνιστικό χώρο - μεταξύ των δύο ομάδων, στην ουσία δεν ωφέλησε καμία από τις δύο.
Αυτή τη φορά μπορεί να μην ήταν λευκό το τοπίο στο γήπεδο των Σερρών, ήταν όμως το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή. Η «λευκή» ισοπαλία – στην τρίτη απόπειρα διεξαγωγής της αναμέτρησης που είχε αναβληθεί τις δύο προηγούμενες φορές λόγω του χιονιού που είχε καλύψει τον αγωνιστικό χώρο – μεταξύ των δύο ομάδων, στην ουσία δεν ωφέλησε καμία από τις δύο.
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν σε άλλο ένα ματς στην έδρα τους να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ενώ από την άλλη ούτε ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας και δοκάρι με τον Γκαρσία, ενώ οι γηπεδούχοι πίεσαν προς το τέλος του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να «κλέψουν» τη νίκη.
Πιο δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα και στο πρώτο 10λεπτο έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Κωνσταντίνου δεν βρήκε στόχο. Οι παίκτες του Κατσαβάκη είχαν τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 19, όταν το φάουλ του Επστάιν βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού.
Κάπου εκεί, οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να βγουν μπροστά και στο 23 ο Αμπουμπακάρι απείλησε την εστία του Κοβαλέφσκι. Αυτή η φάση μαζί με την ευκαιρία του Ζουντί στο 36, όταν ο γκολκίπερ του Ηρακλή «έκλεψε την μπουκιά» από το στόμα του φορ του Πανσερραϊκού.
Ο Ηρακλής αντίθετα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δημιούργησε άλλες δυο καλές στιγμές, με τον Επστάιν στο 38 και τον Κωνσταντίνου στο 44, κλέβοντας τις εντυπώσεις στο πρώτο μέρος.
Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος και η ομάδα που έφτασε κοντά στο γκολ ήταν ο Πανσερραϊκός, όταν στο 60 ο Αμπουμπακάρι από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοβαλέφσκι, ενώ δυο λεπτά μετά τον μιμήθηκε για τον Ηρακλή ο Παπαστεριανός.
Από εκει και πέρα, με εξαίρεση μια καλή φάση των φιλοξενούμενων με τον Γκαρσία, ο ρυθμός έπεσε στο ματς με λάθη εκατέρωθεν και από τις δύο ομάδες.
Όσο πλησίαζε το τέλος του αγώνα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πιέσουν για το πολυπόθητο γκολ, με τους γηπεδούχους να είναι πιο «ζωηροί», αλλά τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και το τελικό 0-0 βρήκε και τις δύο ομάδες χαμένες.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.