Στο νοσοκομείο ο Πανταλέων με πρόβλημα στους πνεύμονες
Στο νοσοκομείο «Υγεία» εισήχθη εσπευσμένα την Κυριακή ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων. Ο διεθνής κεντρικός, παρουσίασε πρόβλημα στους πνεύμονες και θα υποβληθεί σε θωρακοσκόπηση.
Στο νοσοκομείο «Υγεία» εισήχθη εσπευσμένα την Κυριακή ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων. Ο διεθνής κεντρικός, παρουσίασε πρόβλημα στους πνεύμονες, όπως είχε συμβεί και πριν από περίπου δύο χρόνια.
Ο Έλληνας παίκτης θα υποβληθεί σε θωρακοσκόπηση (τεχνική χωρίς νυστέρι), προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα.
Ο θωρακοχειρούργος που τον παρακολουθεί, κ. Ηλιάδης διαβεβαίωσε ότι Πανταλέων θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε έναν μήνα, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει και το πρώτο ματς του τριφυλλιού για το Champions League με την Οντιντσόβο.
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Πανταλέoντα βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ελληνας, όσο και ο τεχνικός διευθυντής Τάσος Τεντζέρης και ο τιμ μάνατζερ Ρούλης Αγραπιδάκης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει «τελικό» με την Εφές για την πρόκριση στα play off της Euroleague, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το καλοκαίρι και τον Τρεντ Φόρεστ
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.